Home  > Wat is de AIRSWEEP > Maatwerk

Maatwerk

Een uitgekiend systeem op maat

Het is vaak lastig om moeilijk stromende droge stoffen uit silo’s of hoppers te krijgen. Ook kunnen verstoppingen optreden in overgangen of verbindingsstukken, bijvoorbeeld bij mechanische transporten. Wij lossen deze problemen op betrouwbare wijze voor u op, met de inzet van een uitgekiend AIRSWEEP-systeem op maat.

Eenvoudige integratie

Een compleet AIRSWEEP-systeem bestaat uit een aantal strategisch geplaatste AIRSWEEPS met magneetventielen. Op basis van het product dat u gebruikt en de afmetingen van de toepassing berekenen we hoeveel AIRSWEEPS er nodig zijn. Met flexibele slangen verbinden we deze aan een ringleiding, die via een buffertankje de perslucht verdeelt. Dit systeem kan volledig zelfstandig opereren dankzij een besturingskastje, maar u kunt er ook voor kiezen om het geheel eenvoudig te integreren in uw bestaande procesbesturingssysteem.

Constante uitstroom

Het AIRSWEEP-systeem blaast met een bepaalde intervaltijd luchtstoten langs de wanden. Dit interval stemmen wij precies af op de karakteristieken van de materiaalstroom. Met iedere puls wordt het product losgemaakt over een oppervlakte van ongeveer zeven vierkante meter. Zo bent u verzekerd van een constante uitstroom, zonder onderbrekingen.

afbeelding
 

Disclaimer  |   Sitemap

Member of SLB Solid Solutions

AIRSWEEP - Koperslagerstraat 4, Uden (Nederland) / Postbus 786 5400 AT / +31(0) 413 225 000 / info@airsweep.nl / www.airsweep.nl

Webdesign Applepie